Shtypi

Ky artikull mund të ketë qënë një ndër arsyet kryesore pse autori humbi vendin e punës në Top Channel, ku ishte kryeredaktor në departamentin e informacionit prej 16 vjetësh

Politique Internationnale  ka zhvilluar një intervistë me Albin Kurtin, për zhvillimet politike në Kosovë,  kundërshtimet e Vetëvendosjes ndaj marrëveshjeve politike me Serbinë, korrupsionin, etj. Kurti është pyetur edhe për ndasitë e opozoitës.

Ministri i Transporteve, Edmond Haxhinasto dha dorëheqjen me motivin e “angazhimit të mëtejshëm në parti” dhe u zëvendësua nga Sokol Dervishaj.

Faqet