Thënie

Neser opozita nuk do te jete ne parlament, ne shenje mospajtimi ndaj pranise dhe fuqise se krimit ne Parlamentin e Shqiperise.  Sot nje grup i perbashket nga Prefektura dhe Bashkia e Tiranes kane nderhyre per te hequr nga ambjentet e ish-uzines Dinamo tregtaret qe ushtrojne aktivitetin e tyre ne kete ambjent.

Respekti! (3)
Sa palë? (28)
Mundemi (16)
Urimet (52)

Faqet