Video

28 vjeçari Florit Gashi është fituesi i këtij viti në garën e hedhjes nga ura mbi Drinin e bardhë, një traditë mbi 60 vjeçare që mbledh djem nga e gjithë Kosova për tu hedhur nga 22 metra lartësi. Telegraph.co.uk e ka mbuluar ngjarjen me një artikull të shkurtër.

Emisioni investigativ “Fiks Fare” në mitingun e fundit të PD-së në Shkodër.

Kompromentohet rëndë procesi zgjedhor, regjistrohet shtabi i PS në Kamëz duke grumbulluar karta votuesish

Kur disa studentë u takuan në një kafene në Stuttgart, po mendonin të prodhonin video të shkurtëra që trajtojnë eksodin në Kosovë. Tema ishte e gjithëpranishme në atë kohë dhe dukej se diaspora duhej të bashkohej në këtë cështje.

Mungesë (33)

Faqet